Godnakende godnondeju! Weh was dees nou toch? Als je niet wilt winnen hoef je ook niet te spelen. Een gebrek aan inzet en beleving. En als je dan ook nog weinig kwaliteit hebt ga je d’r gewoon met 0-2 af. Ook tegen FC Dordrecht. Want zo makkelijk waren die potjes tegen hen in de Jupiler League toch ook niet verlopen.

ZZZzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zz zzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzz zzzzzzzzzzzz zzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzz zzzzz zzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzz. Zzzzzzzzz zzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Gaap, heb ik lang geslapen? Oh, 0-2.

Advies aan het thuispubliek

Houdt de website van Willem II in de gaten. Daar staat rechts in beeld wanneer er een wedstrijd is. Heb je Ziggo en dus geen internet? Rij effe langs het stadion. Daar staat zo’n groot bord waar de wedstrijden worden aangekondigd. Daarna kun je via de receptie of via besteljekaartje.nl een kaartje kopen. Tis nie laastig!

Advies aan het uitpubliek

Jeh… prima aantal voor een Jupiler League-club op een doordeweekse woensdag, nie!?

Advies aan de trainer

De spelers motiveren was misschien wel een goed idee geweest.

Irritantste man van de wedstrijd

Die twee die die goolen maokten voor Dordrecht. Deh moette toch ammel nie doen man.

Slechtste man van het veld

Ik vond Joachim en Mulder het minst slecht. Het is in deze maar goed dat Willem II niks aan promotie en communicatie doet want de mensen die gewoon een keertje komen kijken komen nooit meer terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.