Het is alweer een maand geleden dat er op deze website een verslagje verscheen. Enerzijds door een aantal uitwedstrijden, en anderzijds doordat uw Kruikenzeiker zo nodig op vakantie moest en daardoor De Graafschap thuis mistte. Jammer, 0-0 en een boutpot vernamen we vanuit een authentieke Thaise massagesalon. Gelukkig deed Willem II het tegen MVV nog even dunnetjes over en konden we zo toch genieten van een aantal waardeloze performances.

Ja, wedstrijd was niet veel aan. MVV deed van te voren alsof ze heel erg graag wilden winnen. Dit bleek een grapje. Willem II kreeg de bal er niet in dus bleef het 0-0. Einde bericht.

Ik heb dit seizoen nog niet eerder zo’n waardeloos middenveld gezien als tegen MVV. De balafpakker van het stel, Ricardo Ippel liep rond als een BSE-koe met klompen. Hij doolde maar wat rond en wist niet zo goed wat hij moest doen, behalve dan maar weer een balletje naar achteren in de richting van Wuytens of Peters. Dan Messaoud. Ik vraag me af of hij de bal wel gehad heeft. Van een nummer 10 verwacht je meer een spelverdelende taak, iemand die het balletje van Jallo krijgt en vervolgens lekker klaarlegt voor Andrade. Messaoud wil de bal helemaal niet en weet niet zo goed wat hij er mee aanmoet…tis goddomme net David Meul.

Robbie Haemhouts krijgt een gele kaart voor het licht vasthouden van een speler, mocht geen naam hebben. In de tweede helft gaat Haemhouts eindelijk eens een echt duel aan, gewoon man tegen man. Haemhouts krijgt geel en mag douchen. Ik neem deze rode kaart Robbie Haemhouts niet kwalijk. Hij leest ook wat we hier over zijn kinderlichaampje gezegd hebben en wil aan iedereen bewijzen dat hij ook ruig kan spelen. Laat maar Robke, moet je niet doen. Daar speel je te ongelukkig voor. In de eerste helft heeft hij 3 schoten gelost. Allemaal gingen zij naast.Kijk de samenvatting er maar eens op na. Het kan toch niet anders dan dat Streppel dat ook ziet. Maarja, Streppel neemt Haemhouts dan ook echt overal mee naartoe. Haemhouts is het kleine broertje dat Jurgen nooit gehad heeft.

Overigens nog even een oneervolle vermelding voor Terell Ondaan. Jong talent, goede techniek, goede trap, kan springen als een Masai-krijger maar krijgt een corner niet van de grond. Op dit moment is Willem II al met de KNVB in gesprek om te bespreken of Terell bij corners voortaan een rugbybal voor het doel mag trappen.

Advies aan het thuispubliek

Schijt aan of we winnen of verliezen.” Een gelijkspel valt hier duidelijk buiten want er kwam een laf fluitconcertje van de tribune. We zijn PSV niet jongens. Als je met 0-3 verliest doede een keer boos en zeg je dat Ruud Swinkels op moet flikkeren en Gaby Jallo op een zak stront lijkt, maar bij 0-0 fluiten is erg verwend. We weten toch wel beter?

Advies aan het uitpubliek

Wij zullen niet snel vriendjes worden met Limburgers maar dit uitvak was toch het beste dat ik toch nu toe in Vak D heb mogen zien dit seizoen. Er waren mensen die wat schlagers ten gehore brachten en er was vuurwerk. Er was tenminste wat sfeer. Prima. Al moeten ze dat trommeltje heel snel lozen. Dat was echt niks.

Advies aan de trainer

Tijdens een officiële competitiewedstrijd, georganiseerd onder auspiciën van de FIFA, de confederaties of de nationale bonden, mogen maximaal drie wisselspelers worden gebruikt.” bron: KNVB reglementen. Ik twijfelde er al over Jurgen, maar het blijkt dus echt waar. Je mag dus 3 keer wisselen tijdens 90 minuten. Deze mogen tijdens de gehele wedstrijd gebruikt worden. Dus niet alleen 10 minuten voor tijd. Je mag gewoon Haemhouts, Ondaan en Ippel d’r af halen. Om maar eens iets te noemen. Kun je nog andere spelers voor in de plek zetten ook.

Irritantste man van de wedstrijd

De scheidsrechter. Kamphuis. Geeft twee keer onterecht geel aan Haemhouts en maakt het Willem II daar erg moeilijk mee nog 3 punten te pakken.

Slechtste man van het veld

Robbie Haemhouts was geloof ik niet zoveel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.