In eigen huis werd Willem II zaterdag 45 minuten lang totaal overklast door Excelsior. Dit resulteerde in een 0-1 ruststand. Willem II probeerde wel en kreeg in de 2e helft een aantal mega kansen maar steeds stond de keeper van Excelsior in de weg. Die meens hield er werkelijk alles uit. En dus ging Excelsor met de 3 punten naar huis.

Door de schorsing van Ali Messaoud moest Jurgen Streppel op zoek naar een vervanger op het middenveld. Mamedov moest de koeien nog melken, Mathieu moest zijn scooter opvoeren, Zanelli was z’n zwart lèèren sjeketui kwijt en zelfs Mitch van der Ven kon niet i.v.m. de cursus Creatief Kaarsenmaken die hij op de zaterdagavond volgt. Doordat al deze spelers die een bal naar een medespeler kunnen krijgen niet konden moesten wij kijken naar een middenveld met Vossebelt, Haemhouts en Ippel.

Vossebelt, Haemhouts en Ippel op 1 veld. Het failliet van het voetbal. Ze kregen geen enkele bal naar een ploeggenoot gespeeld. Spelen met de dozen nog om de schoenen heet dat. Totaal gebrek aan inzicht, handelingssnelheid en basistechniek. We hadden net zo goed Kwik, Kwek en Kwak kunnen opstellen. Met die zwemvliezen van hullie zouden ze nog beter een balletje breed kunnen geven dan onze drie stripfiguren. Overigens vloog Ippel het hele veld over waarvoor toch enig respect… maar het was echt werkelijk niet om aan te gluren. Zelfs de mensen op vak L met een zonnebril op hun kop en een labrador naast zich liepen na 90 minuten brullend het stadion uit.

In de 2e helft bracht Streppel pinch-hitter Kees van Buuren. Hij zorgde voor wat voorzetten en viel vrij aardig in. Er kwam wat druk op het Rotterdamse doel dat knap werd schoongehouden door hun goolehouder. De wissels lieten weer veel te lang op zich wachten maar toch mocht Renan Zanelli weer eens opdraven. Hij liet meteen zien in ieder geval te willen voetballen. Dat er veel op het veld stonden die dat niet konden mocht wel duidelijk zijn.

Advies aan het thuispubliek

Als je van te voren even een middagdutje doet hoef je tijdens de wedstrijd niet te slapen. Daarbij niet zo’n probleem maken van wat er in een supportersblad staat. Nee, het is niet supernetjes. En ja, het is wat uit de hoogte. Maar het is de mening van 1 persoon. Niet van Willem II in het algemeen. Is toch niet strafbaar? Het is natuurlijk wel jammer dat je een club zo schoffeert. Dat zouden wij noooooit doen.

Advies aan het uitpubliek

Tjah, ze hebben niet heel veel supporters. Dan kunde ook niet met heel veel mensen komen.

Advies aan de trainer

Nooit meer met de 3 John Doe’s beginnen.

Irritantste man van de wedstrijd

Die keeper van Excelsior. Deckers hiet ie. Heb ik net opgezocht op internet. Journalistiek anno 2013.

Slechtste man van het veld

Ricardo Ippel, Robbie Haemhouts en Niek Vossebelt. Kim Jung-Un heeft al wedstrijdbeelden opgevraagd om in te zetten als marteltechniek voor opstandige onderdanen. Amnesty International spreekt er schande van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.