excelsiorthuis
Willem II is nu in een fase beland waar we tegen relatief makkelijkere tegenstanders spelen. Ondanks bij vlagen goed spel wisten de Tricolores in Den Haag ook geen overwinning binnen te hengelen. Thuis tegen Excelsior kregen we weer een kans op 3 punten.

Willem II speelde in de eerste helft heel mooi. Combinaties, kort tikken, snelle aanvallen en heerlijke passes. Er werden op die manier helaas maar een handje vol kansen gecreëerd. Ali Messaoud schoot de bal naast nadat hij helemaal vrij gespeeld werd. Later kreeg Dijks de bal en slingerde hem fantastisch voor, Armenteros hoefde alleen maar binnen te knikken maar het leek alsof hij de bal niet verwachtte. Armenteros kopte de bal hoog over, wat in principe knapper is dan die bal in het dak van het doel te koppen. Het was sexy voetbal wat Willem II liet zien.

Na de rust bleef Willem II de aanval zoeken en bij vlagen was het weer leuk om te zien. Willem II creëerde ondanks de dominantie wederom te weinig en moest maar hopen op een bal die goed valt. Helaas viel die bal aan de andere kant wel goed. Een oude voetbalwet zou iedere cliché-spuwende voetbalcommentator zeggen. Daan ‘Waterhoofd‘ Bovenberg krulde de bal hard voor Tom van Weert kopte ‘m hard langs/over Lamprou heen. Extra zuur voor ondergetekende, aangezien uw Kruikenzeiker tijdens de wedstrijd de quote “Die Tom van Weert, best knap dat hij zich heeft opgewerkt naar de Eredivisie, die kan echt helemaal niks. Echt niks. Die vent is echt slecht.” liet optekenen. Tom van Weert is echt een lul joh.

Niet lang daarna kreeg Fischer de bal tegen zijn arm en wees de scheidsrechter, die veel door liet spelen naar de stip. Armenteros schoot ‘m binnen. Met een 1-1 was echter niemand tevreden en Willem II ging enigszins krampachtig op zoek naar de overwinning. Het spel werd echter slechter en slordiger en Willem II kwam daardoor niet meer door de muur van Excelsior-spelers. Willem II had bij vlagen fantastisch gespeeld, maar het was slordig en door het schamele puntje absoluut niet bevredigend. Wat dat betreft hadde net zo goed naar een paaldansvereniging kunnen gaan. Hartstikke sexy, beregeil, maar uiteindelijk heb je d’r geen flikker aan.

De wedstrijd in Tweets

Willem II supporters waren niet erg onder de indruk van de sfeer…

Excelsior dus duidelijk wel.


KingZine kan een mailtje uit Arnhem verwachten.


Niemand kan echt blij zijn met het punt.


Ook Streppel niet.

Maar het kan altijd erger.

We staan er nog steeds vrij aardig voor.

Advies aan het thuispubliek

Een gebrek aan passie tijdens deze wedstrijd. Het leek nooit echt lekker los te komen, ondanks de op sommige plekken nogal volgepakte KingSide.

Advies aan het uitpubliek

Voor Excelsior een prima aantal. Al heb ik ze één keer gehoord. En dat was een trommel.

Advies aan de trainer

Er werd niet goed gekeken door Armenteros en hij ging te veel alleen. Daarbij moet die Messaoud eens leren schieten. Die scoort echt veel te weinig.

Irritantste man van de wedstrijd

Die keeper. Wat een kneus. Komt net van de amateurs, speelt een prima wedstrijd verder, en dan gaat hij nu al maniertjes hebben. Een kramp faken. Echt schandalig. Doe dan alsof je lens niet goed zit.

Slechtste man van het veld

Ik vond Armenteros in de eerste helft zo ontzettend goed spelen dat ik bijna geneigd was hem een -1 te geven in de ranking van de Leo Veloso Award. In de tweede helft was hij echter een paar keer te zelfzuchtig en blind voor een betere oplossing waardoor hij wat mij betreft in de stront kan zakken. Ik vond Ben Sahar helemaal niet goed, evenals Robbie Haemhouts. Ze waren beiden echt onzichtbaar. Omdat Ben Sahar weinig ballen verliest en Haemhouts wel is diejen Bels voor mij de Slechtste MOTM.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.