klein
Willem II staat na dit weekend onder de streep. Dit hebben we helemaal aan onszelf te danken. Willem II speelt slecht, fantasieloos en laf. Ik wil er allemaal niet te veel over kwijt.

Man man man, wat was het slecht. Willem II kreeg een aantal kansen, maar het was ADO dat met de 3 punten naar huis ging. Zo miste iemand een enorme kans door een bal op een armlengte afstand over te volleyen, en kopte Peters zoals Geert den Ouden een aantal jaar geleden de bal van 1 meter afstand op de paal. Als dan Frank van der Struijk met zijn witte Gerard Joling-gebit de bal ook nog eens de bal over Lamprou heen kopt is het hek helemaal van de dam.

We zijn echt heel erg slecht. En we gaan als slecht team de play-offs in. De ploegen die bovenin de Juup eindigen en zo de play-offs halen zijn allemaal in vorm. Wij niet. En dan zal ik je alvast verklappen…als we zo spelen tegen een ploeg in vorm, gaan we d’r harder af dan Berry van Gool op een supportersavond.

Ik kan vandaag helaas geen leuk verhaaltje typen van goh we zopen zus en we vraten zo. Omdat ik zo godnakende over de zeik ben op lamzakken als Achenteh, Van der Velden, Ojo, Van der Struijk, Andersen, Ondaan, Wuytens, Peters, Joppen, en Falkenburg met z’n waterhoofd. Oh wacht, ik heb zojuist in random volgorde alle 10 incapabele veldspelers opgenoemd die vandaag in de basis stonden. Jeh vindet gek. Complete randdebielen die ons shirt niet waard zijn.

En dan de support. Ook waardeloos. Er was net zo weinig passie op de tribune als op het veld. Achter ons stond een debiel oerwoudgeluiden te maken naar Malone van ADO. Die werd meteen gecorrigeerd. En terecht. Mensen die oerwoudgeluiden maken zijn van het bedenkelijke niveau van Den Haag. Daar moet je bij Willem II niet mee aankomen.

Ik stel voor dat we in plaats van gezapige ‘jalala-liedjes’ eens gaan zingen over spelers die wel met strijd en passie op het veld stonden. Daarom heb ik na 23,5 bier een tekst verzonnen op dit briljante nummer:

[fac_icon icon=”music”]Johnny Feskens die klapte d’r in. Hij heej rooi haar en zonne kin.
Hij werd voor passie en vechtlust geroemd. En onze kroeg is naar hem vernoemd.
John Feskens, die werd goed ziek, het jaar daarna speelden we Champions League.[fac_icon icon=”music”]

Ik heb trouwens nog wel 1 random vraagje. Waarom dragen die figuren bij de kinderen bij de middelcirkel een compleet B.A.T.-pak? Komen die rechtstreeks uit de milieustraat of hoe zit deh?
20160417_142130

De wedstrijd in Tweets

Hier weer de belangrijkste headlines uit het ANP nieuws.

Juiste samenvatting van de wedstrijd.

BROEK UIT, KUT ZIEN! HOLLANDSE HOEREN!

Oh dit mag je helemaal niet zeggen, want dan worden ze boos.

Na 10 wedstrijden is het op deze manier al gedaan voor Streppel in Friesland.

FUCKING GELUL! Dit roepen ze al 30 wedstrijden. Standaard mediatraining teksten opratelen kan iedereen. Die Achenteh een rotschop verkopen. Of Van der Velden eens op zijn nummer zetten voor de groep, dat moet je doen als aanvoerder. Iedereen op scherp zetten. Dat is goddomme ballen tonen.

Toet-Toet.

Advies aan het thuispubliek

De spandoeken zagen er goed uit. Maar of je nu zonder supporters in Leeuwarden staat of met de hele KingSide, dat maakt echt geen reet uit qua kabaal.

Advies aan het uitpubliek

Met meer man komen. Verder waren die knuppels beter te horen dan het Willem II-publiek. Tussen al het gescheld met ziektes door dan.

Advies aan de trainer

Gewoon je contract bij Heerenveen opzeggen en terug naar Helmond Sport gaan. Je gaat gruwelijk af.

Irritantste man van de wedstrijd

Achenteh. Die pass die onderschept werd kon echt niet. Te triest. En maar een grote bek hebben en jezelf zo goed vinden.

Slechtste man van het veld

Heel dit kutelftal was waardeloos. Iedereen was de slechtste. Henny Huisman-stijl.

2 gedachte over “Willem II – ADO Den Haag”
  1. 99% met je eens, wat een drama was het echt om te janken. Echter, ik vond wel dat Ojo nog aardig stond te ballen, duels aan ging en ballen veroverde. Voor de rest wil ik geen letter meer vuil maken aan die trieste zondagmiddag.

  2. De Kammeroaj hebben ook ooit mooi nummerke geschreven: ‘Rooie Zjon’. Over: “vechte en knokke meej al wa ge het, loat mar es zien jeh, wie da gij zed, oew borst wééd vurruit en oe kop in de wind, vertrouw op oe eige, want gij ôverwint. Zou ook goed klinken vanaf de Kingside!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.