Als het koninklijk paar op Koningsdag naar een stad komt krijgen zij altijd een ellendig saaie en lange rondleiding van de lokale burgemeester. Zaklopen, koekhappen, een taekwando-demonstratie, een kinderkoor en een politiek-correcte rapper moeten de koning en koningin vermaken. Dat moet anders kunnen.

Tilburg is niet standaard. Tilburg is niet ‘oud-Hollands’. Tilburg is normaal doen, gezelligheid. Een pilske vatten en genieten. Daarom heb ik een 3 uur durend programma samengesteld om Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima mijn Tilburg te laten zien. Het Tilburg waar ik trots op ben en waar ik van geniet. Geen Spoorzone die half af is. Geen Heuvelstraat die misschien ooit weer leeft. Gewoon normale Tilburgse ‘dinger’, waar ik trots op ben en waar ik graag kom.

Lees verder op Tilburg.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.