Koningsdag 2017 werd zoals iedereen wel weet in ons eigen Tilburg gehouden. Hierover schreef ik een groot verslag voor de vrienden van Tilburg.com

Willem II-supporters hebben, evenals supporters van Tilburg Trappers, een doek geschilderd voor de Koning. Daar moesten dan supporters bij staan om het plaatje wat op te leuken. Als één van de meest vooraanstaande en aantrekkelijkste Willem II-supporter ben ook ik gevraagd om daar op de eerste rang mooi te wezen en voor het eerst in mijn leven iemand van het Koninklijk Huis in levende lijve te zien.

Tegen 10:45 uur kwamen we aan op de Heuvelring waar we plaats moesten nemen in een supportersvak. We kregen een bandje en werden afgevinkt op een lijst waar onze namen op stonden. We waren allemaal flink gescreend. Zo reed er al weken een grote zwarte auto met geblindeerde ramen achter me aan en als ik door het Wilhelminapark liep zat daar steevast een man de krant te lezen met twee gaten. De AIVD had me op de korrel, maar ondanks mijn dagelijkse wangedrag mocht ik toch het ‘vak’ van dranghekken binnen. We keken op onze telefoons (en via het scherm boven de Clochard) naar livebeelden van het onthaal en de optocht.

Lees hier het hele verslag op Tilburg.com!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.