Ik vind werken best een prima tijdverdrijf maar het allerliefst ga ik op vakantie. Even weg uit mijn betonnen jungle en op zoek naar oorden waar cultuur voor het opsnuiven ligt en de zon meer pijn doet aan mijn ogen dan mijn salarisstrook.

Nou kent iedereen wel de cliché vakantiebestemmingen: het Gardameer, Zuid-Frankrijk of Salou. En dan het liefst op zo’n verschrikkelijke camping met een nog verschrikkelijker entertainmentteam dat ‘s avonds met alle kinderen een ingestudeerd dansje presenteert terwijl je diep van binnen huilt terwijl je proost met de buurman omdat jullie samen weten dat allebei jullie levens al soort van over zijn.

Ik ga anders te werk. Als ik op vakantie wil, dan kijk ik op mijn favoriete website: Booking.com.

Lees verder via: Benchwarmers.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.