Ook tijdens carnaval heb je je gewoon aan bepaalde regels te houden.
Zo moet je, als je van boven de rivieren komt, verplicht thuisblijven en moet je als carnavaller gewoon goed in d’n olie naar huis. Daarnaast is er een bepaalde dresscode. Natuurlijk zijn creatieve en originele kostuums altijd leuk, maar met pakken als die van een SWAT-team of van Rambo sla je de plank altijd volledig mis. Een goede, traditionele keuze waar je echt nooit mee de fout in kan gaan is de kiel. Waar de kiel in Kruikenstad vroeger enkel gedragen werd door oude traditionele carnavallers, zie je ook steeds meer jongeren met een blauw jaske van de Havep lopen.

Carnavalsembleem

Maar zo’n jaske moet opgeleukt worden met spelden, medailles, patches en carnavalsemblemen. En nou kwam een volger op Instagram op het goede idee dat er eens een Kruikenzeiker carnavalsembleem moest komen om op oew kiel te naaien. Gaan we regelen.

Er is echter wel één probleem:
ER IS EEN BEPERKTE OPLAGE DUS BEN ER SNEL BIJ!
LET OP: DE VERKOOP START ZONDAGAVOND!

Met deze carnavalspatch op je kiel sta je van vrijdag op zaterdag met carnaval gegarandeerd een muisarm te rammen in een donker hoekje achter de HEMA. Ook gaat de hele Korte Heuvel voor je opzij, mag je de rij bij de Henk’s Frietboetiek skippen en doet de toiletjuffrouw persoonlijk oew gulp open als ge gaat pissen.

Productdetails:
100% Geborduurd carnavalsembleem: 6.8 x 10 cm
Verwachte levering: Halverwege december

Klik op onderstaande foto’s om details te bekijken.De prijs is €5 excl. verzendkosten.

De verzendkosten bedragen €0,73.

 


5 euro dus, oftewel 2 Kruikenmunten. Betaling gaat echter gewoon in euro’s. Koop ik die kruikenmunten er zelf wel van. In Bitcoins betalen mag ook. Maar dan wel in hele. Ik geef geen wisselgeld.

Interesse?

Check de webshop!

 

Voorwaarden:
DeKruikenzeiker.nl is in geen geval verantwoordelijk voor schade aan kleding of accessoires door de bevestiging van dit carnavalsembleem. Betaling loopt enkel en alleen via het betalingsverzoek dat je verzonden wordt. Dit betalingsverzoek is een week geldig. Wil je na deze week betalen? Stuur dan even een mailtje via de contactpagina.

6 gedachte over “Tijdelijk te koop: De Kruikenzeiker Carnavalsemblemen!”
 1. Ik heb er kort geleden eentje besteld en betaald (4december) maar nog niet gekregen van gool kenmerk begint met 03-13-2017 13.36

  1. Hoi Rob,

   Dat kan absoluut kloppen. De verwachte levertijd is zoals aangegeven half december. Ondanks dat ik een groot aantal bestellingen eerder heb kunnen versturen dan verwacht is dat helaas niet gelukt bij alle bestellingen. Ik hoop woensdag of donderdag alle resterende bestellingen de deur uit te doen zodat dit weekend iedereen alles wel binnen heeft. Het is alleen iets drukker geworden dan verwacht 🙂

 2. Goedemiddag,

  Zijn de emblemen nog te bestellen??? Of komt er nieuwe voorraad voor de volgende carnaval?

  Het embleem van de Kruikenbal dient gepaard te gaan met de Kruikenzeiker.

  Ik hoor het graag.

  Koen de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.