In een afgeladen volle circustent op Evenemententerrein Het Laar zijn woensdagavond 1 juni de beruchte Kruikenzeiker Awards weer uitgedeeld. Met het schaamrood op de kaken kwamen verschillende winnaars hun negatieve awards ophalen. Gelukkig waren er ook kipnuggets en positieve awards om te zorgen dat men niet allemaal ging janken.

Net als ieder jaar was de voltallige selectie weer afwezig. Toch weer een slechte planning vanuit Willem II he. Het seizoen is pas over als de awards gewist zèèn. Niks snappen ze daar.

De show begon woensdagavond met een optreden van niemand minder dan Andrea Bocelli. Want dat hoort bij grote evenementen. Kijk maar naar Leicester City en de FA Cup Finale. Niemand is zo #FootballCulture als Andrea Bocelli op het moment. De slechtziende Italiaan bleef meteen even op het podium staan om de eerste award uit de delen.

De award voor meest blinde scheids is namelijk de eerste. Wie was nou de meest waardeloze scheidsrechter? Wie was er zo blind dat ‘ie volgend jaar beter met een labradoodle het veld op kan lopen?

De Andrea Bocelli Award

Ed Janssen! Kom maar naar voren jongen! Edje Janssen. Die bekerwedstrijd in Rotterdam. Zivkovic verzuimde drie keer een 100% kans te scoren en het Rotterdamse publiek riep al de hele wedstrijd om een penalty. Zaadbal Kramer voelt gewoon aan dat als hij duikt hij een penalty krijgt. Hij loopt naar Dries en duikt opzicht naar de grond. En wat doet Ed? Die geeft ‘m he. Want zo is hij. De blinde zak stront. Verpest even ons hele bekeravontuur in de laatste minuut van de verlenging. Ed kon de druk niet aan of zag het verkeerd. Eén van de twee. Duidelijk is in ieder geval dat hij ons flink naaide met deze beslissing. Schèèl dientje.

De Pater Poels Award

Voor het eerst in het vierjarige bestaan van DeKruikenzeiker.nl gingen we een weddenschap aan. Lesly De Sa zou het waardeloos gaan doen. Dat hadden we zo gezien tijdens de oefenwedstrijden. Die kwam echt niemand voorbij. En als hij dat wel deed? Dan ging er een euro naar Stichting Broodnodig van Pater Poels. In totaal hebben we maar liefst 5 hele euro’s overgemaakt naar Stichting Broodnodig vanwege de indrukwekkende prestaties van Lesly. Door Lesly komen nu 203 Tilburgse gezinnen om van de honger. Heb je nou je zin Lesly? Zelf iets doneren aan dit goede doel? Check dan Stichting Broodnodig.

De Thomas Baelum Award

Thomas Baelum. U kent ‘m wel. De Deense verdediger die enorm veel scoorde. Dit jaar hebben we weer een verdediger waar stiekem een superspits in schuil gaat: Dries Wuytens. Dries duikt op voor het doel bij corners en werkt de bal dan binnen met zijn zij, hoofd, voeten en zelfs met zijn kont. In tegenstelling tot Baelum doet Dries dat echter wel in het goede doel.

De Youssef Mariana Award

Ik hou van spelers die af en toe maar gewoon schieten. if you don’t buy a ticket you can’t win the raffle zegt die man op FIFA16 altijd. En dat is helemaal waar. Gewoon schieten. Dan scoorde misschien wel eens. Voorwaarde is dan wel dat je ook echt kunt schieten. Iemand die niet kan schieten en het toch vaak doet is Ojo. Hij heeft dit jaar het record in handen van meeste schoten zonder doelpunt. Ojo heeft welgeteld 1 goed schot gelost. Erg matig.

De Zojaaaaaah-Actie Team Award

Een hele recente award. De award voor de beste ludieke actie van het jaar. Wat een actie van een stel Willem II-ers vannacht in Breda en omstreken. Niets dan respect. Dat verdient een award. Lees er alles over op Tilbo. Hulde. Chapeau. Etc.

030616-ANWB-borden-NAC-006

De Ibrahim Kargbo Award

De award voor de grootste boef van het jaar. Degene die het meeste geld heeft ontvangen voor de wedstrijden. Net na dat de hele affaire met Kargbo was gaan liggen en alle tv-wagentjes van alle omroepen het parkeerterrein van de Goirleseweg net hadden verlaten konden ze weer omdraaien. Er was wederom een duel van Willem II verdacht. NEC-Willem II was volgens de Duitse zender ARD niet eerlijk verlopen. Met een niet-gegeven penalty van Willem II en een onterechte strafschop voor NEC noemen we al 2 vreemde beslissingen, maar de rode kaart voor Struijkie sloeg werkelijk alles. Weh denkte? Heeft scheidsrechter een nieuwe rekening in een belastingparadijs nodig of juist een goeien bril? Wij denken het wel te weten.

kargbo2
tumblr_mnzv3dFCux1s559c9o1_500
kargbo3

De Bohemian Rhapsody Award

Voor deze award worden Matthijs van Nieuwkerk en ‘Don’ Leo Blokhuis op het podium geroepen en er met veel geweld weer afgedouwd. Deh die gasten maar in de stront zakken met hun Top 2000 ieder jaar. Elke keer weer die ellende van Bohemian Rhapsody en Hotel California bovenin. Doe normaal man. Gedraag je. Boutnummers zèn ’t. En dan iedere keer weer dat in de reet kruipen van Van Nieuwkerk, iedere keer weer, bij die kale zelfbenoemde muziekkenner. Een lijst met de volgens hun en de kijkers 2000 beste nummers ooit gemaakt. Ieder jaar weer hetzelfde.

Behalve dit jaar. Staat ineens Imagine op 1 omdat een Fransman met een hele lichte piano dat zong bij de gruwelijkheden in Parijs. Want dan zijn we ineens eensgezind en zijn we allemaal één. Living life in peace. Ik vind John Lennon een held hoor, maar dit is hypocriet. Maar wat nog erger is… Mag ik dan bij jou? van Claudia de Breij staat op 4.  Op 4. Dat is het rugnummer van Hyypia. Dat is een erg knappe prestatie voor die wielrenner die met z’n blinde knoest in een berg sneeuw reed tijdens de Giro. Claudia staat dus op diezelfde plek.

Claudia de Breij verdient al jaren geld met het op een podium vertellen over menstruatie en wat andere dingetjes die ik niet weet omdat ik dan de tv al uitgezet heb. Volle zalen trekt ze d’r mee. Ongelofelijk knap. Maar door dit soort pulp heb ik het idee dat ik jullie even moet onderwijzen. Muziek moet inbrengen met pit. Met een tekst die me oppept als ik met een pilske in de auto zit naar een uitwedstrijd. Met gitaren die m’n hardslag sneller doen slaan als ik de stadionlampen zien. Daarom tijdens deze prachtige Awardshow een optreden van Milburn. Een Engels bandje dat al jaren gestopt is maar wat een heerlijk nummer. Een kruising tussen The Arctic Monkeys en The Enemy. Heerlijk. Dat lucht op. Kut Claudia de Breij.
[youtube id=”02p_y0AySN0″]

De Johan Vlemmix Award

Kendem nog? Die vent die rare liedjes maakt over busjes vol Polen en totaal failliet ging door de meest stompzinnige producten. Johan zette zich keer op keer voor een miljoenenpubliek gigantisch voor lul. Een typische Eindhovenaar dus. Johan werd bekend van Ter Land, Ter Zee & In de Lucht. Bekend onderdeel van dat programma was Blij Dat Ik Glij. Zie hieronder de beelden van Johan die een flinke misser maakte.
[youtube id=”8-jchxVTjdc”]

Bij Willem II worden ook wel eens missers gemaakt. De allermooiste komt op naam van Frank van der Struijk. Lekker Frankie! Koppie dur bij!
qt5557

De Jonnie Boer Award

Heel simpel: waar kundet lekkerste vreten? Waar kan je je, als de wedstrijd zoals altijd klote is, vermaken met een keur aan briljante gerechten gemaakt van een stel mooie lokale streekproducten?
FC TWENTE natuurlijk! Oh wat hebben de AGOVV-tjes en de NAC Bredaatjes van deze wereld een geluk. FC Twente staat al jaren aan de top qua catering. De Graafschap is een goede 2e met hun briljante broodje bal, maar het kan niet op tegen het heerlijke broodje beenham. Een 10! En De Graafschap? Een 9. Godsamme… waren wij ook maar gedegradeerd. Hadden we tenminste nog fatsoenlijk kunnen vreten.

20150927_120131

Beregeil!
Beregeil!

beenham-willem-ii-spandoek

 

De Alberdingk Thijm Award

Alberdingk Thijm. De vieze kok van Het Klokhuis. Wie is er niet groot mee geworden? Alberdingk gooide snotjes in de haaienvinnensoep en gooide vieze nagels in de sorbetjes. Echt een smeerpoets van een kok. Zo’n kok die echt verrekte smerige zooi op tafel zet. Daar is deze award naar vernoemd. Want waar kunde echt helemaal niet vreten in Nederland?

Nou, op verschillende plekken. Bij Roda JC had je een waardeloze currywurst die niet te nassen was. Er was geen prijslijst en het personeel was verschrikkelijk traag. Bij PEC was het broodje bal een mwah, maar daar vroegen ze dan 4 euro voor. Bij Heracles was het eigenlijk nog het ergst. Daar kreeg je een hele platte taaie bal (dat lijkt me meer een hamburger) voor ook een bedrag van 4 euro. Echt veel te duur voor zo’n waardeloos product.

De Youssef & Kamal Award

Achenteh verdient de Youssef & Kamal Award. Buiten het veld, in interviews en met zijn teamgenoten lijkt het me echt een prima gast. Heeft een eigen kapperszaak en laat zien dat hij niet bezig is met Snapchatten en smahtjes hosselen in de Studio. Maar in het veld, als er een opstootje is, dan klapt hij er meteen op. Als linksback wordt hij langs alle kanten voorbij gelopen, maar als er aan de andere kant van het veld een opstootje is dan vliegt ‘ie d’r op af alsof ze d’r graties geld uitdelen. Buiten het veld een prima kerel, binnen het veld een pleurisventje.

De Met Mats Seuntjens Award

Wat verwacht je van het seizoen?
– Dat we gaan promoveren.
Gebeurt dat met jou er bij?
– Dat gebeurt met Mats Seuntjens.
Je hebt besloten om bij Nac te blijven?
– Het gebeurt met Mats Seuntjens.
Daar wil je ook niets meer over zeggen?
– Het gebeurt met Mats Seuntjens.
Dus je blijft bij Nac? […]
– Het gebeurt met Mats Seuntjens.
enz.

U snapt het. Een award voor het meest belachelijke interview van het jaar.
Nou zou dit op provinciaal niveau de winnaar zijn, maar als we puur naar Willem II kijken hebben we ook een vrij ongemakkelijk interview gehad. Job van Omroep Brabant mocht op audientie bij de grote Adam Nemec. De houten klaas die niet goed genoeg is voor de Eredivisie, maar wel voor het EK. Hij had samengespeeld met Pirlo, Lampard en David Villa en moest toen vraagjes beantwoorden in een lullig microfoontje met een pluisje d’r op. Job, dit is Adam Nemec. Die moet je geen vragen stellen. De grote Adam spreekt namelijk met zijn voeten. Die heeft geen zin in lokale media die hem lastig komen vallen als hij even komt shinen bij Willem II. En haal dat fucking pluisje van je microfoon, amateur.

154gah

[youtube id=”rJL29JKw8_A”]

De Danny-Dehwel Award

Ieder jaar weer: de award voor leukste liedje van het jaar. Ook een close call. Veel keus dit jaar hoor.

 • Van der Struijk, is onze back. Dolt ‘m nie want hij breekt oe nek.
 • Kali, ik mis je Kali. etc.
 • Kargbo heeft niets fout gedaan, hij nam alleen wat rooitjes aan hee hee, hoo hoo.
 • Ni hao, ni hao, ni hao (naar een stel Aziaten bij Vitesse die dat wel leuk vonden)

En de winnaar is: Kargbo heeft niets fout gedaan, hij nam alleen wat rooitjes aan hee hee, hoo hoo. Het getuigt van zelfspot.
12745471_826058640873620_3840470218663811343_n (1)

De Danny Dyer Award

Het was weer een mooi jaar voor de pwopa nawty figuren. De mooiste stoere gasten zijn die zonder echte vrienden, zonder enige uitstraling die 90 minuten lang het uitvak staan uit te dagen. Hiervoor zijn er 3 kandidaten. Ik zet ze even onder elkaar.

 • De spugende lama van De Graafschap
 • De Chriet Titulaer van PEC Zwolle die al voor het 2e jaar op rij de schrik van ieder uitvak is.
  volwassenvent
 • De 2 enorm gekke beachboys van Roda JC die samen het hele uitvak aankonden.
  triest4

En de winnaar is:
Ondanks dat hij vorig jaar vermanend werd toegesproken door de toegesnelde politie had hij skitta en deed hij het dit jaar gewoon weer. Een recidivist van de hoogste plank. Meldplicht voor deze gek. Hij is de reden dat mensen denken dat ze met hun kinders niet meer naar het voetbal kunnen. Hij kwam niet bij al die hooligandocu’s omdat hij niet praat met persmuskieten. Hij is de schrik van de tribunes. Het is de Chriet Titulaer van PEC Zwolle! Al 2 jaar de gekste.


Na het uitreiken van de vorige award ging het even mis. De bebaarde Zwollenaar ging weer dansen en uitdagen op het podium waarna hij bespuugd werd door De Graafschap-supporters. De zomerse Roda JC-boys stonden langs de zijlijn uit te dagen. De ME moest meerdere charges uitvoeren in de bomvolle circustent om verdere escalatie te voorkomen.

Hierna kwam Edwin van der Sar het podium op die met een welgemikt ‘Kappen met deze shit!‘ de boel weer rustig kreeg. De show kon hervat worden. Wel moet ik even mededelen: er worden nog 12 awards uitgedeeld. Ik kan me voorstellen dat je daar geen zin in hebt. 12 dus.


De Mauri Award

Mauri Vlogs! Horsefighter! Mauri is een vervelend ventje met kutgrappen op Youtube. Vloggers zijn sowieso al vervelend, maar Mauri is een overtreffende trap. Hij haalt dus echt enorm slechte ‘pranks‘ uit. Nou moeten we 1 ding bekennen… tijdens de eerste uitwedstrijd van het jaar, AZ uit, haalden wij ook een onschuldige, slechte grap uit. We hebben wat overspannen Supportersclub-mensen wijsgemaakt dat we met hun bus mee waren. Op het moment dat zij bij de McDonald’s weg wilden rijden gingen wij nog even uitgebreid dineren. Gevolg was dat er een aantal bussen een kwartier op ons heeft staan wachten door ons kutgeintje, tot ze het beu waren en ons met 2 stewards kwamen halen. Vonden we mooi. Had je bij moeten zijn. Vanwege dit kutgeintje verdienen m’n reisgenoten en ik deze uiterst negatieve award. We schamen ons diep. Al zouden we het zo weer doen.

20150823_130142

De Look-A-Like Award

Dico Koppers. Doet volgend jaar mee aan de Volvo Ocean Race, mee enkel z’n oren.
Lijkt sprekend op die meens van ‘Sorry zon!

sorryzon

De DELA® Award

Voor het 2e jaar op rij is het janken in Breda. Vinden we leuk he.
Dit keer geen foto’s van een jankende Bassie, een jankende Maaskant, een jankende Matic.


Nee, dit jaar hebben we wat meer fan-materiaal.

Polonaise!

Je zou er zo’n Telfort-meme van kunnen maken. “Van gezellige polonaise, naar verschrikkelijke malaise”. Maar dat doe ik niet, want die plaatjes zijn echt kut.

De Stack-cup Award

De Award voor mislukte initiatieven. Blok B is de winnaar. Met een hoop bombarie en vooral tegenstand werd het aangekondigd en het zou de sfeer moeten verbeteren. De goede bedoelingen ten spijt is dat helaas niet de uitwerking geweest. De sfeer was dit jaar helaas slechter dan andere jaren. En dat ligt niet aan Blok B. Dat ligt aan de mensen die hun smoel niet opentrekken en toch op de KingSide staan omdat ze daar gesellie kunnen appen en beppen.

De Slumdog Millionaire Award

Links staat een man met een snor en een gek accent gekke vleesgerechtjes te verkopen en je ruikt iets geks. Gauw doorlopen. 5 meter verder kom je d’r achter dat het niet de vreemde gerechten van de vlees-meneer zijn, maar een open riool. De pisgeur maakt zich meester van je en je moet bijna kotsen. Er lopen nog net geen ratten over de stenen maar overal stroomt pis. Kleine kinderen spelen in de rivier van urine en scheppen met lege bekertjes alsof het water is. Nee, ik schets geen beeld van India. Maar toch zou ik de naam van het café graag omdopen naar Café D’n Mumbai-tel.

ekpoule2

De Groundhog Day Award

We blijven in de film-sferen. Groundhog Day, voor de mensen die het niet kennen, is een film waarin een man chagrijnig en met veel tegenzin keer op keer wakker wordt op dezelfde dag in hetzelfde plaatsje. Zeg maar gerust: een nachtmerrie. Keer op keer hetzelfde. Een hel. Wij hebben onze eigen Bill Murray, en hij heet Robert Braber. Steeds maar weer kwam ergens tussen de 70e en de 80e minuut het veld in. Iets goeds deed hij dan niet. Het was puur een Groundhog Day-tje van Streppel. Ook voor Braber niet leuk, die is eigenlijk korfballer van beroep. Stade dan ineens op een voetbalveld. Echt een nachtmerrie.

De Mehmet Akgün Award

Kendem nog? De kleine Turkse middenvelder. Kon prima ballen maar heeft het nooit echt gered. Kwam na een blessure terug en mocht toen nog opdraven voor de nacompetitie. Hij had toen meteen een groot aandeel in de zege op GAE thuis waardoor Willem II in de Eredivisie bleef. Dit jaar hadden we ook een speler die op stond toen het we hem het hardst nodig hadden. Anouar Kali was zó ontzettend belangrijk voor Willem II. Die jongen mag hier nog jaren voetballen. Nemen we een gebroken kaakje hier en daar gewoon voor lief.

De Virgil van Dijk Award

De award voor een enorm talent uit de jeugd, dat hier geen kans krijgt/weg gaat en een hele grote gaat worden.
Het is natuurlijk: Frenkie de Jong. Een enorme soap speelde zich af rondom zijn transfer. Streppel gaf hem geen kans terwijl hij duidelijk enorm goed was. Hij ging vervolgens voor 3 Koetjesrepen en een reep Jodenvet naar Jong Ajax en daar speelt hij de pannen van het dak. Die jongen is zo getalenteerd en zo ontzettend goed, het is een schande dat we nooit echt van hem hebben mogen genieten. Dit gaat een grote worden. En wat hebben wij er voor gekregen? 3 kwezels uit Amsterdam die we even mochten laten spelen. Een verschrikking. Ik kan wel janken. Ben blij dat die Aalbers opgetyft is.

De Sjaak Afhaak Award

Iedere vriendengroep heeft er wel één: iemand die als er een keer wat te doen is en iedereen kan, hij niet kan vanwege iets wijverigs als een babyshower. Sowieso een triest begrip, een babyshower, maargoed daar he’k ’t nou niet over. Bij Willem II hebben we d’r ook zo één.
Tijdens Willem II – Roda JC scoorde Dries Wuytens. Ik stuurde deze tweet:

En Drieske, die scoorde dus nog een keer. Er was contact met de technische staf van Willem II en er was al snel contact met Dries. De sympathieke Belg leek het een leuk plan te vinden. Tot een afspraak kwam het echter niet. Hij kon misschien niet, of hij wilde gewoon geen brooike gerafelde kip eten met deze vervelende meens. Kan ook. Meerdere pogingen deed ik om er een leuke happening van te maken, maar een Kadeeke-date bleef helaas uit. Daarna kreeg ik het ook weer druk en het is er niet van gekomen. Ik gaf het op. Dries, als je dit leest en je wil toch eens een gerafelde kip proberen bij Kadeeke, je hebt m’n nummer. Ik kan alleen in het weekend. De bal ligt bij jou.

De Betonrot Award

Het absolute dieptepunt in mijn supporterscarrière was NEC uit. Niet alleen werden we genaaid en was het echt een kutwedstrijd. Ik was doodziek. De auto moest onder andere stoppen om buiten naar frisse lucht te happen omdat anders de bekleding onder zou zitten.
We gingen naar Plaza ’t Supertje in Heesch om daar te eten. De enige hap eten die echter door mijn keel zou gaan, zou de omgekeerde weg bewandelen.

Ik constateerde wat betonrot dus heb toen meteen maar effe een spauwmuurke gezet. Dit jaar gaan we beslist eens eten bij Plaza ’t Supertje want het zag er allemaal prima uit. De Betonrot Award is dus een soort van Bemoedigings Award voor restaurants die ik niet heb kunnen testen omdat ik dood ging. Gefeliciteerd!

De Broodje Beenham Award

Het broodje beenham van Twente verdient eigenlijk een eigen award. Bij deze dus. De award voor het lekkerste eten onderweg naar een uitwedstrijd gaat natuurlijk naar: Murat’s Place. Waar ge veel krijgt, waar ge fatsoenlijk kunt zitten en waar je altijd zo ongeveer langskomt als je richting midden/oost-Nederland moet. Een dikke 10 voor Murat’s Place. Niks te mauwen. Beste shoarmekiet van Nederland. Het enige goeie uit Oss.


De awards zijn bijna allemaal uitgedeeld, op één na. De allerbelangrijkste award van het jaar. De rode lantaarn van de spelersgroep wordt uitgedeeld. Wie is de allerslechtste speler van het jaar? Wie presteerde zo onder niveau dat zelfs zijn familie zich voor hem schaamde? Wie kon geen pass geven, geen doelpunt maken, of geen aanvaller afstoppen?

Tromgeroffel…..

De Leo Veloso Award 2015/2016

De award voor slechtste speler van het jaar gaat naar…..

FUNSO OJO.
velosoaward

De middenvelder leek een erg goede aanwinst. In zijn eerste wedstrijden leek hij een goede aanwinst. Fel, zeker aan de bal en goede oplossingen.
Het werd echter steeds slechter. Geen pass kwam nog aan, zijn schoten werden slechter en slechter, en hij had steeds meer gele kaarten nodig om zijn tekortkomingen te maskeren. 10 gele kaarten is gewoon echt heel erg veel. Er waren dit jaar meer slechte spelers, Van der Velden, Braber, Koppers, Hupperts… maar het aantal verkiezingen telt. De statistieken tellen, niet het gunnen of niet. De statistieken hebben gesproken, Ojo heeft deze award dit jaar op zijn naam staan.
Zie voor de volledige uitslag deze pagina. Hier staat overigens al heel lang de uitslag. Maar da hedde gullie niet gezien omdat jullie fucking dom zijn, of omdat het jullie geen zak kan schille. Ik denk het laatste.


Het einde van het seizoen. Willem II is er weer in gebleven. De laatste wedstrijd tegen Nac was fantastisch en daarbij verpulverde deze site het oude bezoekersrecord. De site groeit hard en er komen steeds meer reacties binnen. Erg mooi om te zien. Blijf dat doen, want het zorgt voor motivatie en voldoening. Meld je alsjeblieft nog even aan voor de GRATIS EK-Pool, want daarmee help jij deze website, die gij al 4 jaar gratis bezoekt. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 juni.

Blijf de site volgen op Facebook en Twitter. Vooral op Twitter zijn we altijd erg actief.

Tot slot moeten er, zoals het hoort bij een Award-ceremonie, mensen bedankt worden:

 • God, Streppel, Ojo, Vitesse-supporters, Braber, de man bij PEC, Jelle ten Rouwelaar, de smerige worst van Roda, kutmuziek in de KingZine-bus, Nickinho, Bonheur, Willem II, de fanshop van Willem II, de communicatie-afdeling van Willem II, dankjulliewel. Zonder jullie zou ik nooit zoveel te zeiken hebben.
 • Mrs. Kruikenzeiker, die alles wat ik uitkraam onaardig en verschrikkelijk vindt, dankjewel dat je niet zo mauwt als ik weer eens een dag weg ben omdat ik er voor kies om ook in plaatsen als Almelo en Heerenveen m’n club te bezoeken en het gewoon accepteert. je bent de beste.
 • Alle mensen waarmee ik dit jaar een uitwedstrijd bezocht ook bedankt. Zaten mooie tripjes bij. Twente uit, Heracles uit, AZ uit, Excelsior uit. We hebben genoten. Ondanks dat het kut was.
 • Alle mensen die leuke reacties achterlieten. Zorgt voor motivatie om door te gaan. En dat doen we.

Tot volgend seizoen!

6 gedachte over “De Kruikenzeiker Awardshow 2015/2016”
 1. Best knap om na 2 uur ’s nachts mn concentratie zo op de proef te stellen… en nog succesvol ook. Wat een boekwerk. Mooi stukske. Op maar volgend jaar. Bedankt

 2. Ik zeg: kunde gij volgend jaar nie neven ons komen zitten? Verschilt in woord en humor niks van wetter nou zit???! Hulde! Enige wat we missen na 35 awards, is de ‘Henk Vos Witte Schoenen Award’! Klasse kerel! Verheug me op t komende seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *