Ik heb er geen zin in vandaag dus ik maak me er effe makkelijk vanaf. Ik wil er niet zoveel over kwijt joh. Willem II speelde zoals we dat graag zien: met aanvallende intenties. Vooral die eerste goal was eigenlijk heel goed. Niet vanwege fantastische combinaties, maar omdat de bal steeds bij een Willem II-er uitkwam en er zeker 5 van Willem II in of rondom het strafschopgebied stonden. Dat had je onder Van de Looi gewoon echt niet. De 2e goal van Sol was ook heerlijk. Lieftink zette goed door, Tsimikas zette goed voor en Sol nam de bal super aan, creëerde ruimte voor zichzelf en scoorde knap. Jammer dat we 2 doelpunten weggeven want we hadden hier moeten winnen. Toch is een punt voor ons prima, want ze lopen niet op ons in. De sfeer in het uitvak met 1000 Willem II-supporters was top. Zelfs de busreis was top. Geen keiharde bonkmuziek maar gewoon een bietje de radio aan, chillen, veel drank en veel geouwehoer. Erg veel beenruimte trouwens. Big up voor de (organistie van de) Vak E bus(sen) en iedereen die er in zat. Was relaxt man.

Omdat ik er geen zin in heb dit keer geen lang verslag, maar een ouderwets fotoverslagje.

 

We begonnen de trip met warme worstenbrooodjes, aangeboden door een mevrouw met een eer onprettige stem. Ge zult er mee in debat moeten!

 

Des godverdomme een lieve hond jonge! Alleen kon ‘ie niet zo goed vuurwerk ruiken als dat zijn baasje dacht.

 

Hahahaaaaaa ooh weh lekker baasje. Gewoon 2 in m’n schuif gedouwd. Jammer dat een 3e me in de rust ontnomen werd omdat het gewoon op was.

 

Blijft een heel mooi stadion!

 

 

 

1-2!
Een puntje. Kan ik prima mee leven.

 

Een gedachte over “FC Twente – Willem II”
  1. En we staan boven die homo’staat jaja, boven die homo’staat uit breda☺. Geen nacompetitie en boven na eindigen…..kan toch nog een mooi eind van t seizoen worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *