Een drama week. Eerst konden de heertjes het al niet opbrengen zich in te zetten tegen Dordrecht en nou gaan we weer op dramatische wijze onderuit tegen de grootste concurrent; PEC Zwolle. ‘T was weer himmel niks.

Als je tegen je grootste concurrent speelt mag je verwachten dat je het veld op gaat en de tegenstander aftroeft op werklust en wilskracht. Dit is exact wat PEC Zwolle deed. Willem II was goed droevig maar zolang ook de tegenstander niet scoort gade er met goede moed nog gewoon ene vatten in D’n Beitel. En dan na rust. PEC krijgt een vrije trap die David Meul totaal verkeerd beoordeeld en de bal vliegt er in. Had ie gewoon moeten hebben die verrekten Bels. Daarna drukt Willem II wel, maarjeh… ge had nog tot kerstmis aan toe kunnen spelen, Willem II had die gelijkmaker nooit meer gemaakt.

Advies aan het thuispubliek

Sfeer was weer net zo goed als de wedstrijd. De mannen op Vak E probeerden het nog, in de hoop zo ook de KingSide mee te krijgen. Het was tevergeefs.

Advies aan het uitpubliek

Hou die liedjes van Veendam op en neer maar vur oe, want de kans is ook groot dat jullie d’r volgend jaar weer naartoe gaan. En des himmel nie erg. Veendam bleek afgelopen seizoen een verrekkes leuk plaotske.

Advies aan de trainer

Höcher was slecht en is al het hele seizoen niet in vorm. Dan mag je hem ook best een keer op de bank zetten.

Irritantste man van de wedstrijd

Die keeper van Zwolle hield alles tegen. Dat is best irritant. Ook scheidsrechter Bossen was een misselijk menneke.

Slechtste man van het veld

Als David Meul zo’n bal gewoon goed inschat, haalde hier gewoon een punt en is er niks aan ’t handje. Maarjeh… nou hadden we een goed zure avond. BAH!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.