Half 1 op een zondagmiddag. Zo’n middag dat je gewoon je roes uit had moeten slapen in je nest. Speelt Willem II ook nog tegen PSV. Nee, niet tegen Toivonen, Mertens en Strootman. Jong PSV is de tegenstander. En dat heeft hun eigen Toivonen, Mertens en Strootman. En omdat dat allemaal kut is, hier een statement: de eerste 20 regels van het wedstrijdverslag houden we voor ons eigen.

Dus die Zanka hadden we goed over de klink gejaoge en hij sloeg er mee één tegen z’n appel. Hij rood, wij laache.
En zo doende.

Advies aan het thuispubliek

Het was van te voren al aangekondigd en het kon op internet al op weinig steun rekenen. In het stadion zou het de eerste 20 minuten stil blijven. Nee, echt veel gezongen werd er niet. Maar je kunt je afvragen of dat puur aan de actie van het Tifosi Team lag of aan het tijdstip+tegenstander. Een combinatie van deze factoren waarschijnlijk. Hun standpunt is terecht, weinig mensen in het stadion zullen het daar niet mee eens zijn. Deze actie sloeg echter als een lul op een trommel.

Kan nu ook wel zeggen dat de rest van de toeschouwers die er normaal zijn nu ook hadden moeten komen, maar nee. Dit was te treurig. Deze wedstrijd moet je echt niet willen.

Advies aan het uitpubliek

Niet van toepassing.

Advies aan de trainer

Oefen eens op corners. Dit wordt gewoon treurig. Daarbij die Haemhouts. Die heeft geen fysiek dus zou technisch wat meer moeten brengen maar die vent brengt niks extra’s het veld op als hij invalt. De middelmaat van de middelmaat.

Irritantste man van de wedstrijd

Dat wijf met nummer 9 op z’n rode shirt, de scheidsrechter en ‘Zanka’. De scheids deelde zoveel kaarten uit dat het even leek of scheidsrechter Ivanov weer op het veld stond. Deelde kaarten uit alsof hij dealer was bij een potje poker. En Zanka, ja…Zanka. Schitterend. Zo jong zijn en vol van jezelf zijn dat je het publiek gaat kutten. Vervolgens krijg je het te horen van dat publiek en zak je mentaal compleet door het ijs. Jezelf op laten naaien heet dat. Geweldig om te zien.

Slechtste man van het veld

Heel het middenveld was nie veul. Maar om de hele hype wat te temperen kiezen we gewoon die Messaoud. Wordt een beetje overschat. Moeten we de kop indrukken deh gedoe ammel. Het was verder niet spectaculair. Slaopverwekkend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.