Het was vrijdag weer niks. Tegen het 2e elftal van FC Twente werd verloren met 1-2. De eerste helft ging nog, in de tweede helft buigden de jonge Tukkers een achterstand om. Willem II was waardeloos en moet zich kapot schamen voor deze wanprestatie. Wij hebben weer een vrijdagavond verneukt door het ondergaan van een ontzettende marteling. Zonde van je tijd en geld.

Van het Wagnerplein naar de Blaak lopen om een een Blaaksjaak op z’n bakkes te slaon. Met de trein naar Antwerpen voor een concert van Eddy Wally. Een bezoekje brengen aan Spoorlaan 20. De vliering opruimen. Soep uitdelen aan daklozen aan de Gasthuisring. 2 afleveringen kijken van Roy Donders, Stylist van het Zuiden. Dumb and Dumber kijken. 15 keer door de Heuvelstraat slenteren. Twee meisjes van 17 opschrijven en een nathiel een draai om z’n oren geven in de Clochard. Naar Turnhout fietsen voor een brooike juin met hamburger. Zomaar wat voorbeelden van levensverrijkende activiteiten die u had kunnen ondernemen in plaats van het kijken naar die waardeloze wedstrijd.

U deed het niet. U koos voor Willem II. Ik kan me zo voorstellen dat u daar spijt van heeft. We kunnen alleen maar hopen dat een aantal spelers de volgende keer ook gewoon lekker iets anders gaan doen.

Advies aan het thuispubliek

De sfeer was waardeloos. Kan het niemand kwalijk nemen. Deze wedstrijden moeten helemaal niet gespeeld worden. Overigens erg goede actie van het Tifosi Team. Die mocht er wezen.

Advies aan het uitpubliek

Hou op, hou op.

Advies aan de trainer

Heel erg boos worden.

Irritantste man van de wedstrijd

Ricardo Ippel. Speelde zo ontzettend nonchalant. Het dieptepunt: een mislukte no-look-pass. Deze ging rechtstreeks naar een tegenstander. Als je niet kunt passen als je naar je medespeler kijkt moet je de no-look-pass gewoon lekker links laten liggen.

Slechtste man van het veld

Het was even spannend tussen Heerkens en Ippel, maar die no-look-pass was echt te triest. Ippel dus. Verder houden we op over deze wedstrijd. Het is het gewoon echt niet waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.