site
Haha dus ik sta daar zat te worden en met iemand te praten over vruuger, over Twitter en over de journalistieke wanstaltigheden van het Brabants Dagblad. Komt er ineens ammel plesie aan.

Iedereen ammel rennen. Ikke kijken. Gaan ze het perkeerterrein schoonvegen. Want daar meude nie staan ofzo. Mensen die naar hun fiets wilden, deh mocht niet. Nou had ik voor de wedstrijd een goeie IPA van Brouwerij ’t Ij op en een Ciney Blond. Toen een dijk Jupiler waar een alcoholist bang van wordt en dat gecombineerd met weinig eten, dus ik vond alles leuk.

Ik heb m’n ogen flink de kost gegeven na de wedstrijd ja. Zo werd iemand die ik erg hoog heb zitten als het gaat om financiën en oude Franse auto’s uit het niets helemaal kepot geslagen. En dat is wel zo’n brave meens. Die doet geen vlieg kwaod. Ikke laachen. Hij mauwen. Ikke nog meer laache. Haha oh nondeju ik heb weh afgelaache. Nog meer bier gedronken. Nog ekkes gelaache. Voerde de ME nog een charge uit. Kreeg die gast weer slaog. Ikke weer en nog harder laache. Hij janken. Ikke laache. Nog meer bier gedronken. Wij ammel laache. Toen ging ik naar huis. Burger Business besteld. Duurde anderhalf uur. Wel lekkere burgers genast godnondeju. Ik krijg hier geen geld voor maar: nondeju wat een goeie burgers. Menne favveriet is d’n Chicken Club Burger. Daggetwit. Ik zou hier eigenlijk geld voor moeten krijgen bedenk ik me nu ineens. Overigens ben ik ook positief over het TIfosi Team dit keer, zag er echt gaaf uit. Klasse.

Willem II verloor trouwens door een blunder van Lamprou van Feyenoord. Daardoor hebben we nog 1 wedstrijd om ‘up te stayen’. Anders moeten we drek tegen NAC, en daar worden ze in Breda niet blij van, maar wij in Tilbury ook niet. Vlammen dus in Roda. En gij moet kaarten kopen voor Roda uit godverdomme. Nu meteen. D’r op klappen daar in Limburg. De kutste provincie na Flevoland.

En ojeh, denkte nou na dit verslag: Goh, Kruikenzeiker, wat heb jij een intellect, zoveel voetbalkennis. Dan kan ik daar goed in komen. Binnenkort start ik de inschrijving voor een EK poule. Kunde het tegen men opnemen. Kunde kijken of ge meer voetbal know-how het dan men. Ik hang er nog een paar schôn prijzen aon. Maar dan witte deh. Inschrijving start woensdag. Hou d’n sociale media in de gaatjes.

De wedstrijd in Tweets

Weet je wat kut is? Een spits hebben zie echt slecht is.

En die ook nog heel vervelend is. Voordeel daarvan is dat ‘ie dan mee kan met de uitsupporters. Als hij tenminste wil.

Gewoon…

…heel…

…hard…

…heel…

…hard…

…blijven…

…proberen.

Advies aan het thuispubliek

Jeh, tijdens de wedstrijd was weer rustig, al was het iets beter dan tijdens voorgaande wedstrijden. Na de wedstrijd stond iedereen weer veuraan mee z’n grote grèèze. Dan is er sensatie. Mag ik ook gèrre zien, sensatie. Gaat dus nie veur m’n neus staan.

Advies aan het uitpubliek

Ze hadden even vrij van het pleisters inpakken en het Skittles sorteren en mochten mee naar Tilburg. Waren bij vlagen goed te horen met een goed vol uitvak. Verder vind ik het Legioen behoorlijk kut, zoals bij de bekerwedstrijd in de Kuip. Overgewaardeerd publiek.

Advies aan de trainer

Ik zou beginnen met Van der Velden en Braber en dan lachen. Echt hard lachen.

Irritantste man van de wedstrijd

Kramer en Kuijt. Want die wilden niet mee met dat stripfiguur op Twitter. Haha. Wat een loser is dat. Nou vooruit dan. Kongolo. En Elia. Kutteam, dat Feyenoord.

Slechtste man van het veld

Achenteh. Als je die opstelt moet je van te voren incalculeren dat het buiten het stadion los zal gaan. Wat een wanprestatie levert die toch iedere week weer. Na die half jaar gauw een bos bloemen van de Texaco aan de Oerlesestraat geven en heel hard uitzwaaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *